De juiste leider voor jouw team! 

Selection Expertise

Plan een kennismaking

Diepgaand inzicht

Diepgaande analyse van kandidaten geeft inzicht in competenties en drijfveren, voorbij cv’s en kleurentests.

Verbeterde werkprestaties

Goede leiders versterken de teamdynamiek en verhogen de algehele productiviteit.

Duurzame groei

Door de juiste leiders aan te stellen, bouw je aan een stabiele basis voor jouw bedrijfsgroei.
Wist je dat wanneer je niet de juiste leidinggevende op de juiste plek hebt dit veel tijd, geld en energie kost? Slecht leiderschap leidt tot verminderde medewerkerstevredenheid, lagere productiviteit en uiteindelijk tot het vertrek van talentvolle medewerkers. Hierdoor kun je niet de gewenste kwaliteit leveren naar je klanten toe en dit zullen je klanten ook merken. Neem geen risico en kies voor deskundigheid in leiderschapsselectie.

Wanneer is onze Selection Expertise van toegevoegde waarde

    ✔️ Stel, je hebt als organisatie zelf een kandidaat geworven, maar je hebt met deze kandidaat alleen een gesprek gevoerd. Je wil eigenlijk aan de hand van een objectieve meting graag meer inzicht in iemands competenties krijgen, om zo te kunnen beoordelen of dit ook dé passende persoon is voor die leidinggevende functie.

    ✔️ Binnen jouw organisatie wil je een medewerker intern laten doorgroeien. Maar dat iemand de beste salesresultaten behaalt, betekent nog niet dat deze persoon ook automatisch de beste salesmanager is. Juist daarom is het van belang om te kijken of iemand qua competenties past in een leidinggevende rol. Kijk niet alleen naar resultaten die iemand in het verleden heeft behaald, maar krijg inzicht of iemand ook die leidinggevende kan worden die mensen in het team nodig hebben.

Plan een kennismaking
Video Aspect Ratio: 4:1

"Leiderschap is actie, geen positie." 

Donald H. McGannon

"Leiderschap is actie, geen positie." 

Donald H. McGannon

Samen op weg naar je ideale leider

Stap 1: Plan met ons een eerste kennismaking zodat we elkaar leren kennen, onze werkwijze kunnen toelichten en we kunnen bepalen of wij de juiste partner zijn om jullie te helpen. Hier zullen we altijd eerlijk in zijn omdat we waarde willen toevoegen.

Stap 2: We zullen zorgen dat de kandidaat de Reflact© persoonlijkheidsmeting ontvangt met een heldere toelichting aan de voorkant. Na afloop van het invullen van deze meting koppelen we de resultaten in een persoonlijk gesprek terug aan zowel de kandidaat als aan de organisatie. Hierbij spreken we niet over termen als 'goed en fout',  het doel is vooral om inzicht te geven in iemands competenties, ontwikkelpotentieel, gedrag en daarmee duidelijkheid te creëren of een kandidaat de juiste persoon is voor jullie openstaande vacature.  

Stap 3: Gedurende het gehele traject staan we nauw met elkaar in contact met als doel dat we zo snel en goed mogelijk de juiste leidinggevende voor jullie selecteren, die voor de medewerkers én de organisatie een positief verschil maakt.Tarief: 

Organisaties kunnen 5 of 10 credits inkopen. Voor één credit nemen wij de Reflact© persoonlijkheidsmeting af bij de kandidaat en geven we zowel een persoonlijke terugkoppeling van de resultaten aan de kandidaat als aan de organisatie.

Prijs voor 5 credits is € 3750,- 


Prijs voor 10 credits is € 7000,-

Bij Nelissen & De Roo Recruitment geloven we dat goed leiderschap de sleutel is tot het succes van elk team en elke organisatie. Onze missie is om organisaties zoals die van u te helpen de juiste leiders te selecteren en te ontwikkelen, die niet alleen voldoen aan de eisen van de functie maar ook inspireren en motiveren.

Meer inspiratie in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over het aantrekken en behouden van leiders voor jouw organisatie.