Hoe anderen onze werkwijze en samenwerking ervaren!

Portfolio

Natalia Ercheva, Teamleader Inside Sales

“Nelissen & De Roo Recruitment heeft ons bedrijf zeer snel aan de nieuwe kundige medewerker geholpen. Heel erg tevreden met de service en contact!”

Walter de Wilde, HR Director

"De samenwerking met Nelissen & De Roo Recruitment is erg positief. Zij hebben goede connecties in de arbeidsmarkt, vinden daardoor goede kandidaten, houden je goed op de hoogte tijdens de procedure en zijn goed bereikbaar waardoor de lijntjes kort zijn, Voordeel voor DSV is dat zij niet alleen in het zuiden maar ook in het westen van het land vacatures kunnen invullen. Wij zullen de samenwerking dan ook zeker voortzetten!"

Laura van Dormolen, HR Business Partner

"We hebben de samenwerking met Nelissen & De Roo Recruitment is als hartstikke positief ervaren. De persoonlijke aandacht en heldere communicatie werkte erg prettig. Je merkt dat Nelissen & De Roo Recruitment is echt hoort wat er gezocht wordt en hierdoor in staat is kwaliteit te leveren. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een match met een kandidaat waar we als organisatie ook erg blij mee zijn!"

Video Aspect Ratio: 4:1

"It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it. If you think about that, you'll do things differently." 

Warren Buffett

Pauline Rietra, HR Manager

“Koen en Janou hebben zich binnen korte tijd de dynamiek van onze organisatie eigengemaakt en recruitment een herkenbare en onmisbare plek in onze bedrijfsvoering gegeven. Daarmee hebben zij een goede basis gelegd waarop wij onze recruitmentinspanningen verder kunnen uitbouwen. Ze zijn professioneel en bovenal ook prettig in de samenwerking!”

Jan Inge Zoutman, Rayon manager

“Koen heeft een forse bijdrage geleverd aan de inrichting van ons recruitmentproces. Het startpunt was niet makkelijk, er was nog weinig ‘proces in place’. Samen met Koen zijn we van niets naar iets gegaan. Iets goeds wel te verstaan. We hebben een beduidend hogere instroom weten te creëren, en dat is mede te danken aan Koens bijdrage en geduld.”

Henri Greven, Eigenaar

"Ik heb Koen leren kennen als een recruiter, die pas voor je opzoek gaat tot hij helemaal zeker weet wat voor type collega of werknemer je zoekt en , het grote voordeel voor mij hiervan is, dat de mensen die Koen je voorstelt ook een hele goede match is met je bedrijf en dat de kans ook heel groot is dat de eerste of tweede voorgestelde persoon ,diegene is die je zoekt, kortom het kost je minder tijd en de kans van slagen is groter."

Rick Engwegen, Advocaat | Partner

‘Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Koen. Hij heeft geluisterd naar waar wij naar op zoek waren en is, ook al was het zeer lastig om een geschikte kandidaat voor de functie te vinden, hier toch in geslaagd. Ook de communicatie met Koen was zeer goed. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen!’

John Routs, Teamleider Technische Dienst

"Er zijn recruiters en er is één die heet Koen Nelissen, een persoonlijkheid die tussen de regels van de opdrachtgever doorleest. Koen heeft mij benard voor een nieuwe functie. Doordat hij exact weet wat de opdrachtgever zoekt, wist hij de vertaalslag te maken naar mij en gaf hij me een goed inzicht van de wensen en mogelijkheden bij de opdrachtgever. Zodoende maakt hij een sterke match. Helder en sterk levert hij resultaat: ik werd vloeiend geplaatst in mijn nieuwe werkomgeving."

Seddik Ghoule, Manager Finance, Control & Business Support

"Koen Nelissen is in het verleden interim recruiter binnen JHG geweest. Na zijn overstap naar Nelissen & De Roo Recruitment is de JHG een samenwerking aangegaan met Nelissen & De Roo Recruitment indien ondersteuning nodig was bij de werving van nieuw personeel. Toen ik voor mijn afdeling zelf op zoek was naar goed gekwalificeerd personeel en het reguliere wervingstraject niet succesvol was hoefde ik niet lang na te denken. In samenspraak met HR is toen direct gekozen voor de dienstverlening van Nelissen & De Roo Recruitment.

Hetty Damen werd als financieel specialist naar voren geschoven. Al snel bleek dat een goede match. Hetty is zeer inlevend, rustig en bereid zich goed voor. Ze verdiept zich in de wensen van de klant en gaat daar proactief mee aan de slag. Gedurende het proces werden we goed op de hoogte gehouden en was de afstemming prima. De ACT test die afgenomen wordt bij de kandidaat die op de nominatie staat een AOK-voorstel te krijgen is een meerwaarde. Een laatste check om te kijken of hetgeen uit de procedure is gekomen wordt bevestigd en of die match met ons als werkgever er is. Ook over de nazorg kan ik louter positief zijn bij Hetty en Nelissen & De Roo Recruitment. Er wordt binnen drie maanden na de aanname van de kandidaat een afspraak ingepland om te toetsen hoe de onboarding is geweest, of het wervingsproces naar tevredenheid was van alle partijen en of de kandidaat zich op zijn gemak voelt.

En was Hetty er even niet, dan was Koen niet te beroerd om bij te springen.

Al met al zijn mijn ervaringen met zowel Hetty als Koen goed te noemen. Ik kan Nelissen & De Roo Recruitment dan ook van harte aanbevelen als partner in uw wervings- en selectieproces."

Bonnie Gerse, HR Manager

Nelissen & De Roo Recruitment heeft de search voor ons gedaan voor de vacature Office Manager. Deze kon snel worden ingevuld dankzij de snelle en professionele instelling van Nelissen & De Roo Recruitment. Ze wisten goed te doorgronden welke profielen er aansloten bij zowel de functie als de organisatie waardoor wij snel en zorgeloos verder konden in ons selectieproces. Ik zou Nelissen & De Roo Recruitment bij iedereen aanbevelen!

Mustafa Afshar, Managing Director

"We hebben de samenwerking met Nelissen & De Roo Recruitment heel erg positief ervaren. Ze zijn heel erg betrokken en willen een match maken tussen de werknemer en werkgever voor de lange periode: kwaliteit voor kwantiteit. De manier hoe ze potentiële kandidaten benaderen en filteren helpt ons als bedrijf om nog betere keuzes te kunnen maken.

Het is niet enkel snel nieuwe medewerkers werven maar voornamelijk de juiste persoon op de juiste plek. Wat ik persoonlijk het gaafste vind aan Nelissen & De Roo Recruitment is dat ze allemaal het werk doen met volle passie!"

Bart van Went, Managing Director

“Nieuw talent vinden en weten te binden is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Zeker ook van ons bedrijf. Om verder te kunnen groeien, hebben we goede mensen nodig en dat is een schaars goed. Nelissen & De Roo Recruitment heeft ons meegenomen in haar visie om dit voor elkaar te krijgen. Het begon met een plan voor corporate en employer branding, daarna kwam de inrichting van de arbeidscommunicatie aan de beurt. Momenteel is ze bezig het proces van werving en selectie tot en met on- en zelfs offboarding in te richten. Hiervoor neemt ze de nodige expertise mee, maar ook haar toewijding en overtuigingskracht zorgen ervoor dat onze hele organisatie hierbij betrokken is.

Wat de samenwerking met Nelissen & De Roo Recruitment zo bijzonder maakt, is dat ze gewoon deel uitmaakt van het team. Ze weet mensen mee te krijgen en haar planmatige aanpak zorgt ervoor dat we ook daadwerkelijk dingen voor elkaar krijgen. Daarnaast is ze simpelweg super gezellig om mee te werken.”

Yvonne Gommans, HR Manager

“Met veel plezier en naar volle tevredenheid werk ik al jaren samen met Nelissen & De Roo Recruitment. Ze zijn ontzettend ervaren, resultaatgericht en vindt altijd de juiste kandidaat voor ons: iemand die qua ervaring én persoonlijkheid binnen de organisatie past. Niet alleen wij, ook onze nieuwe medewerkers zijn tevreden over de selectieprocedure. De ACT-meting is van grote toegevoegde waarde in het W&S-proces. Het geeft ons informatie over hoe we de nieuwe medewerker het best tot zijn recht laten komen, en dat komt alle partijen ten goede.”

Christian, aangenomen als inkoper

“Mijn oog viel op een mooie functie bij Sims Recycling Solutions in Eindhoven. Ik stuurde een sollicitatie en kreeg ontzettend snel terugkoppeling van Nelissen & De Roo Recruitment. Ze zag duidelijk raakvlakken! Even later spraken we elkaar via Skype, vanwege de geografische afstand. Voor mij een nieuwe manier van kennismaken, die ik achteraf als professioneel en prettig heb ervaren. Ze koppelde – wederom erg snel – terug dat de opdrachtgever een eerste gesprek met mij wilde en inderdaad: ze bleek een juiste inschatting te hebben gemaakt. Er waren volop raakvlakken. Als tussenpartij heeft Nelissen & De Roo Recruitment gezorgd voor het realiseren van een win-winsituatie. Zowel de opdrachtgever als ik als nieuwe werknemer zijn enthousiast.”

Janine Diependaal, Inside Sales/CS manager

"Nelissen & De Roo Recruitment heeft voor ons de recruitment voor twee vacatures binnen het Inside Sales/CS team gedaan en dit is naar ieders tevredenheid verlopen. Vanaf het eerste contact via LinkedIn tot de samenwerking m.b.t. het invullen van de vacatures, interne communicatie, de afspraken, voor mij echt fijn om met een woord genoeg te hebben en weten wat verwacht wordt.

De pre-scanning vooraf door Nelissen & De Roo Recruitment is erg prettig, en de juiste toelichting indien er onzekerheden mochten zijn. Ik raad iedereen aan met Nelissen & De Roo Recruitment in zee te gaan. Gewoon TOP!"

Mieke Lindhout, HR Manager

“Dankjewel Janou. Voor je inzet, creativiteit en het prettige contact. Voor halverwege het project een verandering inzetten, draai jij je hand niet om. Dank je wel voor je flexibiliteit!”

Danielle Smitsmans, CEO

"Nelissen & De Roo Recruitment zocht en vond in korte tijd een commercieel medewerker binnendienst voor ons, waar wij nog steeds erg tevreden over zijn.
Het gehele proces verliep prettig, van het aftasten van wensen tot de selectie van kandidaten. Er werd voortdurend gecommuniceerd over de voortgang en ze staan in voor juiste nazorg met de nieuwe werknemer.
Kortom zijn we heel erg tevreden over de gehele samenwerking!"

Joyce van de Ven, HR Manager

"Wij hebben al enkele vacatures succesvol laten invullen door Nelissen & De Roo Recruitment. De samenwerking verloopt erg fijn, we kunnen samen snel schakelen op bepaalde situaties en de verwachtingen aan beide kanten zijn helder. Wij zouden Nelissen & De Roo Recruitment zeker aanraden, het is een professioneel team wat echt de tijd voor je neemt en een goede inschatting kan maken wat voor mensen het bedrijf zoekt."