Meer inzicht in jezelf én het werk dat écht bij jou past 

Werkgeluk €249,-

Inzicht in jezelf en een beter beeld bij je kwaliteiten en ambities

Positief en actief werken aan je persoonlijke ontwikkeling 

Een concreet toekomstplan waarbij je zelf de regie neemt

Cursist 'Jouw Werkgeluk'

Het mooie aan de e-learning 'Jouw werkgeluk' van Kirsten de Roo is dat het een ruim spectrum aan loopbaancoachingstechnieken omvat in 1 overzichtelijk pakket. Ik heb specifiek voor deze e-learning gekozen vanuit het leren van en werken met Kirsten in eerdere fases van mijn loopbaan. Haar kennis van zaken en warme en doortastende, strategische wijze van werken komt duidelijk terug in de e-learning. 


Het grote voordeel van de e-learning is dat je er in je eigen tijd en eigen tempo aan kunt werken. Het maakt niet uit in welke fase van je loopbaan je zit, de vragen die Kirsten stelt kunnen je in iedere fase uitdagen. Kirsten neemt je, via heldere video's en opdrachten, stap voor stap mee in het werken aan persoonlijke ontwikkeling met een duidelijke focus op werkgeluk en werk-privébalans. Leren ontdekken wat voor jou hierin belangrijk is, los van wat jouw omgeving ervan vindt. Op een toegankelijke en tegelijkertijd stimulerende wijze. Met voldoende voorbeelden en prikkelende vragen. 


Een absolute aanrader voor wie zelf aan de slag wil met werkgeluk en daarbij ook echt naar zichzelf durft te kijken en te luisteren. Vanuit een heldere opbouw werk je stapsgewijs toe naar een persoonlijke roadmap, deelstappen die je gaat ondernemen om voor elkaar te krijgen wat je wil realiseren. En voor wie er lekker vlot doorheen gaat, zoals ik, is het ook echt waardevol om bepaalde modules in een later stadium nog eens opnieuw te doen, voor verdere verdieping. 

Marscha van Dijk

Is ons programma geschikt voor jou?
 • Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen
 • Je voelt je niet meer 100% happy met wat je doet
 • Je twijfelt steeds vaker of je nog wel op de juiste plek zit
 • Je weet dat je meer kunt dan er momenteel uitkomt
 • Je wilt een plan opstellen voor je eigen loopbaan
 • Je wilt graag sparren met mij over jouw loopbaan
Video Aspect Ratio: 4:1

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life."

 Confucius

Wat ga je leren

 • Je leert inzicht te krijgen in waar je waarde aan hecht in jouw werk.
 • Je leert jezelf beter kennen en wat jou typeert als persoon.
 • Je leert inzicht te krijgen in jouw ‘energiegevers & energievreters’.
 • Je leert inzicht te krijgen in jouw talenten.
 • Je leert inzicht te krijgen in je eigen ideale werkomgeving.
 • En dit alles ga je uiteindelijk vertalen naar je eigen persoonlijke roadmap, zodat je regie neemt over jouw loopbaan en daarin gerichte keuzes gaat maken.

Deze cursisten gingen je voor

Ik vind het ontzettend leuk om met de cursus bezig te zijn. Een hoop dingen die ik door de cursus nu overdenk, weet ik eigenlijk al wel van mezelf, maar het is wel goed om een keer gestructureerd op een rijtje te zetten wat nu eigenlijk echt belangrijk is en wat daarvan de consequenties zijn in de keuzes die ik ga maken voor de toekomst.  

Ik moet de cursus nog afmaken, maar wat mij betreft heeft het zijn vruchten al afgeworpen! - Martine


Kirsten heeft voor mij heel helder kunnen maken waar mijn krachten liggen, waar ik me verder in kan ontwikkelen, maar ook wat mijn valkuilen zijn. Mede dankzij haar uitleg kan ik verder met mijn valkuilen zodat ik zelf de regie kan pakken.

Ik zou het dan ook iedereen aanraden! - K. Schouten


Maak kennis met

Kirsten de Roo

Maak kennis met Kirsten de Roo, jouw trainer en coach in hoe jouw leiderschap het verschil kan maken voor jouw medewerkers. Kirsten is een gepassioneerde leiderschapsexpert met jarenlange ervaring in wat mensen vanuit leiderschap nodig hebben om met plezier goed te functioneren.

Zij gelooft dat jouw leiderschap de sleutel is tot succes. Hoe beter jij je voelt als leidinggevende en hoe sterker jouw leiderschapskwaliteiten zijn, des te meer word je de leidinggevende die je medewerkers nodig hebben.

Met haar kennis en expertise heeft Kirsten trainingsprogramma's opgezet om jou te helpen bij het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten en dit concreet toe te passen in de praktijk. 

€ 249,-

ONLINE TRAINING
'WERKGELUK'

 • Meer inzicht in jezelf
 • Beter beeld bij je kwaliteiten en ambities
 • Een concreet toekomstplan waarbij je zelf de regie neemt over je loopbaan
 • Het fijne gevoel dat je actief werkt aan je persoonlijke ontwikkeling
 • Meer werkgeluk


Zie dit als een online coachingsprogramma, waarbij je toegang hebt tot zeven video’s die je kunt bekijken of beluisteren, opdrachten uitvoert en veel tips krijgt. Daarnaast kun je  jouw vragen stellen in de community en met mij sparren in de live Q&A. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en krijg je alle tools in handen om richting te geven aan je loopbaan. Wat kost en wat geeft je energie? Wil je beter worden in je huidige werk of een hele nieuwe richting op? Zit je nog op de juiste plek of kun je beter gaan voor een nieuwe baan of opleiding? Na het volgen van dit programma ben je in staat zelf stappen te zetten.

Bij ‘Jouw Werkgeluk’ weten we

hoe ontzettend belangrijk het is dat je werk doet binnen een werkomgeving die ook echt bij jou past.

Zodat je vanuit plezier je talenten kunt gebruiken en je tot je recht komt vanuit wie je bent.


Werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. Op zoek naar het juiste werk en de juiste werkomgeving gaat niet vanzelf.

Daarvoor dien je zelf de regie te nemen om daarmee aan de slag te gaan.


Het probleem is dat door de waan van de dag of doordat je gewoon niet weet waar te beginnen, het je weerhoudt om op zoek te gaan naar het werk waar jij blij van wordt.


Wij geloven dat wanneer je (meestal😉) blij bent met je werk en je energie krijgt van je werkomgeving dat je je veel beter zal voelen in alle opzichten en veel beter functioneert. Het werkt door in je energie en ook hoe je je privé situatie ervaart. Dat gaat hand in hand.

Tijd wordt als een grote belemmering gezien om aan de slag te gaan met de zoektocht naar werkgeluk, maar men vindt het soms ook spannend om daarin bepaalde keuzes te maken.

Wij begrijpen jouw probleem, maar tegelijkertijd doe je jezelf sterk tekort wanneer je er niet mee aan de slag gaat. En dat voel je ook aan je energieniveau. Het leven is tekort om werk te doen wat je (te)veel energie kost. Neem daarom vandaag nog de regie in handen, op jouw tempo.

Dit is hoe we dat doen:


1. Meld je aan voor de Training ‘jouw werkgeluk’

2. Implementeer deze kennis in jouw eigen ‘roadmap’. Ook daar helpen we je bij in deze training.

3. Vragen tijdens de implementatie? Stel ze in de ‘community’


Dus je kan stoppen met het wikken en wegen en het voor lief nemen dat je zo vaak moe bent van je werk of dat je het gewoon niet weet. Neem regie over jouw werkgeluk en gun jezelf de juiste plek waar jij tot je recht komt.


Ja, ik doe mee met dit online programma

Meer inspiratie in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over het aantrekken en behouden van leiders voor jouw organisatie.