Wij vinden de leider die het verschil maakt!

Executive Search

Plan een kennismaking

Sterk Leiderschap

Leiders die niet alleen aansluiten bij de visie van jouw organisatie, maar deze visie ook met succes implementeren.

Verbeterde Resultaten

De juiste leiders verhogen de algehele prestaties van jouw organisatie, wat direct bijdraagt aan betere financiële resultaten.

Meer Werkplezier

Goede leiders verhogen de tevredenheid en betrokkenheid, wat leidt tot lagere verzuim- en verloopcijfers.

Wat gebeurt er als je verkeerde leiders kiest?

De impact van inadequaat leiderschap kan verwoestend zijn voor jouw organisatie. Een leider die niet past binnen de cultuur of die de vaardigheden mist om effectief leiding te geven, kan leiden tot een reeks problemen die grote invloed heeft op je hele organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoog personeelsverloop, verlaagde medewerkerstevredenheid en een algehele afname in productiviteit. Deze factoren leiden niet alleen tot directe financiële verliezen door de noodzaak voor frequente werving en training van nieuw personeel, maar ook tot een verslechtering van het bedrijfsimago, wat klanten en potentiële nieuwe werknemers kan afschrikken.

Bovendien kan het falen om effectieve leiders aan te trekken en te behouden een negatieve kettingreactie veroorzaken binnen de organisatie. Teams zonder goed leiderschap missen richting, motivatie en een duidelijk begrip van hun doelen, wat kan resulteren in verminderde innovatie en groei. Duurt zo’n situatie te lang dan kan dit leiden tot een verlaagde klanttevredenheid en uiteindelijk tot het verlies van klanten. 

Waarom Nelissen & De Roo Recruitment?

Als jouw recruitmentpartner begrijpen we de uitdagingen van het vinden van top leiderschap. Met meer dan 15 jaar ervaring en een uitstekend begrip van de arbeidsmarkt, bieden wij de expertise die je mag verwachten van een samenwerkingspartner. 
Plan een kennismaking
Video Aspect Ratio: 4:1

"Everything rises and falls on leadership."

 John C. Maxwell

"Everything rises and falls on leadership."

 John C. Maxwell

Werving

1. Uitgebreide vacature intake op locatie met HR en Hiring Manager. 

2. Opstellen recruitmentplan met concreet tijdspad.

3. Schrijven wervende vacaturetekst.

4. Publicatie als ook headhunting in en buiten ons netwerk.

Ja, ik wil meer informatie

Selectie

1. Uitgebreide telefonische intake met kandidaat.

2. Live sollicitatiegesprek met kandidaat.

3. Voorstel geschikte kandidaat met uitgebreide persoonlijke indruk.

4. Afnemen Reflact© meting bij 2 eindkandidaten.

5. Coördinatie en advies gedurende het hele proces.

Ja, ik wil meer informatie

Onboarding

1. Twee onboarding gesprekken gedurende de eerste 3 maanden met direct leidinggevende en kandidaat.

2. Zes maanden lang gratis toegang tot het online programma: ‘Jouw leiderschap in ontwikkeling’ om het leiderschap van de aangenomen kandidaat zo goed mogelijk tot bloei te laten komen binnen zijn nieuwe werkomgeving.

Ja, ik wil meer informatie

In drie stappen naar jouw ideale Leider

Stap 1: Kennismaking en Behoeftenanalyse: We beginnen met een grondige kennismaking om jouw specifieke behoeften te begrijpen.

Stap 2: Werving en Selectie: Wij nemen de gehele wervingsprocedure uit handen, van het opstellen van de vacature tot het voeren van de sollicitatiegesprekken.

Stap 3: Evaluatie en Aanstelling: Na de selectie zorgen we voor een naadloze integratie van de nieuwe leider in jouw team.


Tarief

We hanteren voor dit all-in pakket een tarief van 20% van het bruto jaarsalaris + vakantiegeld en overige emolumenten. Dit tarief wordt in 2 delen gefactureerd. Vooraf factureren we € 3000,-. Het overige wordt gefactureerd nadat de kandidaat de arbeidsovereenkomst heeft getekend.

Ons Doel: Jouw Succes

Als jouw recruitmentpartner begrijpen we de uitdagingen van het vinden van top leiderschap. Met meer dan 15 jaar ervaring en een goede kennis van de arbeidsmarkt, bieden wij de expertise en het inzicht om niet alleen aan jouw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

Meer inspiratie in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over het aantrekken en behouden van leiders voor jouw organisatie.