Ontdek wie we zijn en waar we voor staan

Over ons

Onze Missie

Het is onze missie om de ultieme match te creëren tussen bedrijven en (toekomstige) leidinggevenden. Vanuit een persoonlijke aanpak streven we ernaar het verschil te maken in elke match die we tot stand brengen.

Goed leiderschap is de hartslag van organisaties die ervoor zorgt dat organisaties kunnen excelleren. Wij werken vanuit ons hart, en met de juiste leidinggevende op de juiste plek streven we ernaar om de hartslag van organisaties te optimaliseren. Leidinggevenden hebben een sleutelpositie binnen organisaties en het realiseren van de groei die organisaties nastreven.

Wij willen waarde toevoegen aan de partnerships die we aangaan! Het creëren van zowel persoonlijke ontwikkeling en groei wat leidt tot ontwikkeling en groei van organisaties vormt de kern van onze missie!

En onze visie

Onze overtuiging is dat goed leiderschap de essentiële hartslag van organisaties vormt. Wij, als specialist in werving, selectie, onboarding en ontwikkeling van (toekomstige) leidinggevenden, streven ernaar een cruciale rol te spelen binnen ons werkveld.

Wij zien onszelf als dé kwalitatief sterke partner die organisaties en (toekomstige) leidinggevenden ondersteunt bij het vervullen van hun ambitie en groei. Bij het realiseren van deze visie leggen wij de nadruk op het menselijke aspect. Wij geloven dat het verschil maken, begint bij het begrijpen van de mens achter het cv. Wij streven naar duurzame matches!

Onze focus op kwaliteit en partnership staat centraal in alles wat we doen! We willen organisaties ondersteunen in hun groei door niet alleen geschikte kandidaten te vinden, maar door bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van de (toekomstig) leidinggevenden. Een duurzame match is meer dan een succesvolle plaatsing. Het draagt bij aan de lange-termijn ontwikkeling en prestaties van zowel het individu als de organisatie.

We willen impact maken op de manier waarop organisaties hun (toekomstig) leidinggevenden aantrekken, selecteren, onboarden én ontwikkelen. 

Koen

“Als organisatie hebben we een mooie ontwikkeling doorgemaakt in de afgelopen jaren. Ondanks de groei die we als organisatie doormaakten, hebben we gekozen om meer focus aan te gaan brengen in onze dienstverlening. Hiermee kunnen we vanuit het specialisme ons nog meer onderscheiden voor zowel kandidaten als ook opdrachtgevers. De ontwikkeling die we als organisatie hebben gemaakt, ging hand in hand met mijn eigen ontwikkeling. Sinds juli 2021 ben ik samen met Kirsten de Roo eigenaar van Nelissen & De Roo Recruitment.” We zijn gegroeid naar een bedrijf met een stevig fundament en de juiste focus. Zodat we doen waar we de beste in zijn voor onze klanten. En dat is organisaties helpen met het werven, selecteren en ontwikkelen van huidige en toekomstige leidinggevenden."

Hetty

“Leidinggevenden maken het verschil in het werkklimaat en in het werkgeluk van collega’s. Ik geloof daarom sterk dat selectie van de juiste leidinggevende van essentieel belang is. Door toepassing van Reflact© in de selectiefase (met of zonder onze Executive Search), krijg je meer inzicht in competenties, ontwikkelpotentieel en aangeleerd gedrag van de kandidaat. Sinds eind 2016 werk ik in de recruitmentbranche en sinds april 2023 ben ik werkzaam bij Nelissen & De Roo Recruitment. Graag help ik organisaties met het vindén selecteren van de juiste leidinggevende, door mijn kritische, oprechte en persoonlijke werkwijze. Ik lever graag toegevoegde waarde door toepassing van Reflact©, om de juiste persoon op de functie te zetten.”

Kirsten

“Werk is belangrijk voor mensen. En mensen zijn belangrijk voor het werk wat gedaan moet worden. Het maakt mensen waardevol in wat ze kunnen. Het geeft plezier en energie wanneer mensen blij worden van hun werk en doen waar ze goed in zijn. En tegelijkertijd zijn mensen één van de grootste succesfactoren voor bedrijven. Zo niet, de grootste succesfactor. Want wanneer werk door mensen niet goed wordt uitgevoerd is zelfs het mooiste product of dienst kansloos. En andersom kan werk mensen laten floreren of hen juist doodongelukkig maken. Daarom is die match tussen beiden zo van enorme waarde. En dat is precies waaraan ik wil bijdragen en van waarde ben in mijn werk. Eind 2016 ben ik gestart met Pulse Recruitment en nu Nelissen & De Roo Recruitment om hier het verschil in te kunnen gaan maken, vanuit mijn eigen kaders, voor mensen en bedrijven.”

Sarina

“In mijn functie als Recruitment Consultant wil ik het liefst uit iedereen het beste halen. Ik kijk naar waar iemand echt blij van wordt en hoe iemand een duurzame carrière kan doorlopen. Dit alles zodat we een match kunnen maken waarbij de (aanstaande) leidinggevende vol plezier kan bijdragen aan de doelstellingen van de werkgever. Als Recruitment Consultant bij Nelissen & De Roo Recruitment zet ik mijn vijf jaar recruitment ervaring in voor de perfecte match. Dit doe ik door mijn persoonlijke aanpak richting kandidaat en werkgever.”

Meer inspiratie in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief. Iedere 14 dagen ontvang je kijk-, lees- en luistertips over het aantrekken en behouden van leiders voor jouw organisatie.