Hoe je een betrokken team creëert en jullie vanuit werkplezier succesvol zijn

Jouw leiderschap maakt het verschil

Leer jezelf beter kennen als

leidinggevende

Waarom goed leiderschap valt of staat met hoe je communiceert met je medewerkers

Ontdek hoe je de juiste mensen kunt behouden 

Ben je een match voor ons programma?

 • Je bent een leidinggevende en staat open voor ontwikkeling

 • Je ervaart ongewenst verloop binnen je team en wilt dit voorkomen

 • Je merkt dat jij en je medewerkers elkaar niet altijd goed begrijpen

 • Je wilt je eigen kwaliteiten als leidinggevende optimaal benutten

 • Je zou je graag zekerder willen voelen in jouw leiderschap

 • Je hebt behoefte aan iemand die jouw begrijpt en waarmee je kunt sparren

''Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen''  - H. Jackson Brown

Wat ga je leren in een traject van 6 maanden

 • Je leert jezelf (nog) beter kennen als persoon en als leidinggevende.

 • Hoe je je eigen sterke kwaliteiten optimaal kunt benutten, wat je ontwikkelpunten zijn en hoe jij hieraan kunt werken.

 • Hoe je de communicatie tussen jou en je medewerkers naar een hoger niveau brengt, zodat jullie elkaar beter begrijpen.

 • Hoe je als leidinggevende omgaat met de diverse generaties en talenten benut.

 • Hoe je een betrokken team creëert, waardoor jullie vanuit werkplezier samen succesvol kunnen zijn.

Deze tevreden deelnemers gingen je voor

“Het leiderschapsprogramma van Kirsten is een eye-opener. Vanaf de eerste module wordt er een bepaald bewustzijn gecreëerd wat mij als leidinggevende heeft gemotiveerd om naar mezelf te durven kijken als leider en na te denken over hoe ik als leider wil zijn. Je leert wat goed werkgeverschap inhoudt en hoe je dit toepast in de praktijk. Ik voel mij zelfverzekerder in mijn nieuwe rol na het volgen van het programma en door de persoonlijke begeleiding van Kirsten.” 

- Britt Snelders

“Sinds 4 maanden volg ik het leiderschapsprogramma bij Kirsten. Ze is niet alleen vriendelijk en toegankelijk, maar ik leer ook veel van haar. Kirsten helpt me om situaties anders te benaderen, mijn communicatie met medewerkers te verbeteren en zelfreflectie toe te passen, met respect voor mijn eigen karakter en waarden. Dit heeft een positieve invloed op mijn team, wat ik erg waardeer.” 
- Veronique Lucas

Over Kirsten de Roo

Maak kennis met Kirsten de Roo, jouw trainer en coach in hoe jouw leiderschap het verschil kan maken voor jouw medewerkers. Kirsten is een gepassioneerde leiderschapsexpert met jarenlange ervaring in wat mensen vanuit leiderschap nodig hebben om met plezier goed te functioneren.


Zij gelooft dat jouw leiderschap de sleutel is tot succes. Hoe beter jij je voelt als leidinggevende en hoe sterker jouw leiderschapskwaliteiten zijn, des te meer word je de leidinggevende die je medewerkers nodig hebben.


Met haar kennis en expertise heeft Kirsten dit trainingsprogramma  opgezet om jou te helpen bij het ontwikkelen van jouw leiderschapskwaliteiten en dit concreet toe te passen in de praktijk.

17+ 

Jaar ervaring

1000+

Leidinggevenden geholpen
“Het programma ‘Jouw leiderschap maakt het verschil’ zorgde voor interessante zelfreflectie én een pakket met tools voor een goede employee journey van on- tot outboarding. Een aanrader voor iedere leidinggevende.” 
- Alette Ahsmann

Over ons leiderschapsprogramma

Uit onderzoek van Gallup blijkt dat de leidinggevende voor 70% invloed heeft op het werkklimaat. Jouw impact op je team is dus groot.


Goed leiderschap start bij oprechte zelfreflectie. Je eigen ontwikkeling als leidinggevende onder de loep nemen is cruciaal, gezien jij een groot verschil maakt voor jouw medewerkers. 


Als leidinggevende ben je ook maar gewoon een mens. Waarbij je sterke kwaliteiten hebt en er zaken zijn die extra aandacht vragen. 


Vooral dat laatste is iets waar we niet graag aandacht aan besteden, terwijl het je juist krachtig maakt als je kritisch naar jezelf kunt kijken. Zodat je blijft leren, voor jezelf én voor de mensen in je team. 


In een 1-op-1 traject, waarin ik jou persoonlijk begeleid gedurende 6 maanden, ligt de focus op jouw eigen persoonlijke ontwikkeling en geef ik je praktische tools om toe te passen in de praktijk. Vanaf het moment dat nieuwe mensen komen tot het afscheid van medewerkers. We gaan dieper in op wie jij bent als leidinggevende en je leert praktisch hoe je de betrokkenheid van je mensen vergroot, zodat jullie samen als team succesvol kunnen zijn én blijven.

Waar ga je mee aan de slag?

Wie ben jij als leidinggevende?

Je gaat je visie op leiderschap vormgeven en hoe je dit wilt toepassen in de praktijk op een manier dat bij jou past.Goed leiderschap begint bij jezelf

Je krijgt inzicht in je kwaliteiten, ontwikkelpunten en hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.Ken je eigen belemmerende overtuigingen

 Je krijgt inzicht waarin je jezelf belemmert, hoe je hiermee om kunt gaan op een positieve manier, zodat jouw leiderschap effectiever wordt.

Jullie doelstellingen en waar mensen aan bijdragen

 Je krijgt inzicht in jouw team. of ze zich onderdeel voelen van de teamdoelstellingen en wat er nodig is om dat te verbeteren.

Een nieuwe medewerker thuis laten voelen. 

 Je leert hoe je ervoor zorgt dat nieuwe mensen zich snel thuisvoelen en productief zijn.


             Creëer betrokken               medewerkers

 Je leert hoe je de betrokkenheid van medewerkers verder kunt vergroten, zodat ze zich meer verantwoordelijk voelen in hun werk.

Benut het potentieel van je medewerkers. 

Je leert hoe je het potentieel van je medewerkers kunt benutten en meer werkgeluk creëert voor je mensen.

Neem goed afscheid van mensen

Hierbij leer je hoe je goed afscheid neemt van medewerkers en ze tot het laatst betrokken blijven. Creëer ambassadeurs!


Reflecteren op jouw leiderschap

Hoe je blijft reflecteren op jouw leiderschap, zodat je succesvol blijft in wat je doet  en plezier houdt in je werk


Wat ga je leren in een traject van 6 maanden?

 • Je leert jezelf (nog) beter kennen als persoon en als leidinggevende.
 • Hoe je je eigen sterke kwaliteiten optimaal kunt benutten, wat je ontwikkelpunten zijn en hoe jij hieraan kunt werken.
 • Hoe je de communicatie tussen jou en je medewerkers naar een hoger niveau brengt, zodat jullie elkaar beter begrijpen.
 • Hoe je als leidinggevende omgaat met de diverse generaties en talenten benut.
 • Hoe je een betrokken team creëert, waardoor jullie vanuit werkplezier samen succesvol kunnen zijn.